rene rauschenbergerw
Beste allemaal, en dan is 2019 alweer bijna voorbij. Hierbij ontvang je de agenda voor 2020. Je kunt meedoen aan stiltedagen en opfrisavonden. Nieuw is de training Communicatie & Mindfulness. Ik wens jullie allemaal goede feestdagen toe. En voor 't nieuwe jaar veel geluk en gezondheid voor elke nieuwe dag.

21 januari: opfrisbijeenkomst Gramsbergen

Wil je weer eens ervaren hoe het is om samen te oefenen? Je bent van harte welkom op de opfrisbijeenkomst in Gramsbergen op dinsdag 21 januari 2020. Deze avond is bedoeld voor oud-deelnemers aan de trainingen mindfulness. Je ervaart weer even hoe het is om met milde, open aandacht te zijn. En wie weet doe je nieuwe inspiratie en inzichten …
Meer lezen

Agenda 2020

Nieuwe stek voor communicatie- en stiltedagen Gramsbergen

yurt binnen
Stiltedag Zutphen

Communicatie & Mindfulness Zutphen

Wil jij je verder verdiepen in mindfulness? Dan is de cursus Communicatie & Mindfulness iets voor jou. In deze cursus leer je bij jezelf te blijven, en je tegelijk te openen voor de ander. We bouwen het programma rustig op. Eerst leer je afstemmen op jezelf, hierna op anderen. Je gaat ontdekken hoe het is om te spreken vanuit vertrouwen op wat er in je opkomt. Dus zonder een plan of agenda. De cursus bestaat uit één dag en twee avonden. Thuis oefen je zo'n 20-30 minuten per dag. In Zutphen starten we 4 april. In Gramsbergen op 1 mei. Je kunt je al opgeven.
Nieuwe stek voor communicatie- en stiltedagen Gramsbergen
De nieuwe locatie voor de stiltedagen en communicatietrainingen in Anerveen (gem. Hardenberg)
Heanig An Mindfulness
Individuele trainingen - Open groepen in Hardenberg en Zutphen - Bedrijfstrainingen
lid categorie 1 vmbn
faviconweb


Heanig An Mindfulness
Ida Gerhardtsingel 171
7207 CM Zutphen
e-mail
06 442 717 32
MailPoet