Beste mensen,
Ook ik heb het programma voor april afgelast. Alle deelnemers hebben hier vrijdag al een persoonlijk bericht van gekregen. In plaats hiervan bied ik jullie aan om met mij te mediteren. Van maandag tot donderdag van 19.45 tot 20.00 uur. Meedoen is heel eenvoudig.


Zitten in aandacht

We maken een onzekere periode door. Eentje waarin we wel een beetje kalmte kunnen gebruiken. Daarom bied ik komende weken een dagelijkse meditatie aan. Van maandag tot en met donderdag ga ik live van 19.45 - 20.00 uur. Doe je mee? Meedoen is echt makkelijk. Je stuurt me een mail. En ik stuur je een berichtje terug met een linkje. Daar klik je op en klaar ben je.

Wanneer?
Ik begin volgende week, misschien zelfs deze week. Het ligt eraan hoe snel ik alles technisch voor elkaar heb, en getest. Ik ga door zolang er behoefte aan is.
Alle goeds voor jullie en doe 't heanig an.
Judith


Beeld: Broedende tortel...

Agenda voorjaar 2020

Vanaf zaterdag 6 juni (4 dagdelen)
Communicatie en Mindfulness Zutphen

Maandag 8 juni
Opfrisavond Gramsbergen

Zoom expert gevraagd...

Voor het live-streamen van mijn meditaties maak ik gebruik van ZOOM. Is er iemand onder jullie die ervaring heeft, en tips wil geven? Ik heb 't meeste ingesteld maar niet alles is duidelijk. Ook heb ik mensen nodig die willen testen. Ik hoor graag van je...
Turkse Tortel
faviconweb


Heanig An Mindfulnes
Judith Kars
Zutphen l Hardenberg
lid cat. 1 VMBN
06 442 717 32