Cursussen mindfulness
Beste allemaal,
Hoe gaat het met jullie? Is het normale leven weer enigszins begonnen? Zelf had ik gelukkig geen ernstige ziektegevallen in mijn omgeving. Ik heb de lockdown-periode beleefd als stil en toch stressvol. Vol nieuwe inzichten die terugkomen in het aanbod van september. De training met aandacht communiceren is uitgebreid en voortaan te volgen in Hardenberg en in Zutphen. Ook nieuw is dat je de eerste maandag van de maand live kunt meedoen aan een online-sessie van één uur. Ik wens jullie een hele goede zomer en daarna een frisse start.

Agenda 2020

Gramsbergen/Hardenberg

Zutphen

Online

  • Maandag 5 oktober 20.00 - 21.00 uur
  • Maandag 2 november 20.00 - 21.00 uur
  • Maandag 7 december 20.00 - 21.00 uur
Stuur een mail als je vooraf een bericht wilt ontvangen.
Stiltedag Zutphen

Hoe communiceer jij?

Wat maakt een gesprek tot een goed gesprek? Dat ontdek je in de training met aandacht communiceren. Net als in de 8-weekse cursus doen we dit met vriendelijke aandacht. Dat gaat op speelse wijze waarbij we beginnen met aandacht voor jezelf. Want alleen als jij jezelf ervaart, kun je contact maken met anderen. Er is ruimte voor ontspanning, en buiten zijn. Al doende kom je tot nieuwe inzichten, en ontdek je een andere manier van met elkaar spreken.
Ben je nieuwsgierig? Kijk voor meer info bij communiceren Hardenberg /Gramsbergen of communiceren Zutphen. Daar lees je ook reacties van deelnemers.

Voor wie?
Iedereen die de kwaliteit van zijn haar gesprekken wil verbeteren. Ervaring met mindfulness is niet nodig.

8-weekse cursus op vrijdag- en dinsdagavond

Dit seizoen kun je ook weer deelnemen aan een 8-weekse cursus mindfulness. Het rooster is veranderd. In Hardenberg/Gramsbergen is deze training voortaan op vrijdagavond. Vanwege corona zijn we verhuisd naar een grotere zaal. In Zutphen kun je deelnemen op dinsdagavond.
Heanig An Mindfulness
Individuele trainingen - Open groepen in Hardenberg en Zutphen - Bedrijfstrainingen
lid categorie 1 vmbn
faviconweb


Heanig An Mindfulness
Ida Gerhardtsingel 171
7207 CM Zutphen
e-mail
06 442 717 32