Stiltedag Hardenberg
Beste (oud-) deelnemers en belangstellenden.
Hierbij ontvangen jullie de tweede nieuwsbrief van Heanig An Mindfulness. Met hierin een terugblik op de stiltedag, een blog over loslaten, en de agenda t/m maart 2019. Ik wens jullie veel vertrouwen en vreugde voor het nieuwe jaar. Doe het heanig an!
Hartelijke groeten van Judith

Stiltedag Loozen zondag 16 december

Wat een winterse en verstilde aanblik bood het landschap rond Loozen ons de afgelopen stiltedag. Het werd een dag in het teken van sneeuw: de klank van ijzel op de zolderramen, het kraken van sneeuw onder onze schoenen. In de stilte valt veel te beleven. Het witte landschap maakte het ons makkelijk dit te ervaren. De camera was niet mee, daarom tref je hiernaast een plaat van de IJssel bij Zutphen in plaats van de Vecht.
Wil je een stiltedag meebeleven? Schrijf je in voor de stiltedag op 3 maart 2019.

Agenda 2019

IJssel bij Zutphen

Individuele training

Het mooie van een groepscursus mindfulness is dat je van elkaar leert. Een individueel traject heeft echter zijn eigen voordelen. Een individueel traject is handig als je fysiek moeite hebt met een training van tweeënhalf uur. Of als je om wat voor reden dan ook liever niet in een groep oefent. Een individueel traject bestaat uit acht bijeenkomsten van één uur. Je volgt het officiële programma mbsr. Een traject van zes bijeenkomsten is ook mogelijk. Wil je meer weten? Mail of bel me dan.

Loslaten, hoe doe je dat?

Er zijn van die dagen waarop we maar blijven kauwen op een nare ervaring. Een vervelende gebeurtenis, waaraan we niets meer kunnen veranderen. Maar die we zo graag nog zouden veranderen. Of een akelig verlopen gesprek dat onder onze huid is gekropen. 'Laat het los', hoor je vaak zeggen. Maar ja hoe dan? Kònden we …
Meer lezen
Heanig An Mindfulness
Individuele trainingen - Open groepen Hardenberg en Lochem - Bedrijfstrainingen
lid categorie 1 vmbn
faviconweb


Heanig An Mindfulnes
Judith Kars
Ida Gerhardtsingel 171
7207 CM Zutphen
lid vmbn en VVM
06 442 717 32
MailPoet