Maandagavond kan je weer meedoen met de online meditatie. Je bent van harte welkom. Vanaf 16 februari bied ik een online cursus van 3 avonden waarin je mindfulness leert toepassen in je communicatie. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over.

Avondmeditatie maandag 1 februari 2021

Aanstaande maandag kan je weer deelnemen aan een online meditatie. Het thema is niet oordelen. Ons jagers- en verzamelaarsinstinct maakt dat we voortdurend oordelen: dit is goed, veilig of eetbaar en dat is fout, gevaarlijk of giftig. Deze meditatie helpt om je te verbinden met jezelf en je omgeving. De meditatie duurt van 20.00 - 20.30 uur. Zorg dat je vóór 20.00 uur aanwezig bent. De link vind je hiernaast.

Communiceren met aandacht: drie avonden

Vanaf 16 februari kan je meedoen met de training 'communiceren met aandacht'. Deze bestaat uit drie bijeenkomsten. We oefenen aan de hand van principes van Gregory Kramer's Insight Dialogue en de communicatieleer. Hoe maak je echt contact met de ander? Binnen jouw grenzen en mogelijkheden? We beginnen natuurlijk met een aandachtsoefening. De training is geschikt voor beginners en gevorderden met mindful communiceren. Een beetje ervaring met mindfulness is wel gewenst. Meer weten en opgeven.
faviconweb
facebook twitter linkedin email 
Heanig An Mindfulness
Judith Kars
Zutphen l Hardenberg
lid cat. 1 VMBN
06 442 717 32