Stiltedag Hardenberg
Beste oud-cursisten en andere belangstellenden.

Stiltedag aan de IJssel, zondag 16 juni

stiltedag De IJssel
Een dag helemaal voor jezelf. Waarin je in stilte bent, en toch met anderen. Deze stiltedag is in de stijl van mindfulness. Alles komt aan bod: zitten in aandacht, lopen en bewegen in aandacht. De wandelmeditaties zijn buiten aan de IJssel. Dit wordt de eerste keer dat ik een stiltedag organiseer in Zutphen. We zijn te gast in De Garage. …
Meer lezen

Agenda 2019

Stiltedag Zutphen
mindfulness Zutphen
De studio in Zutphen - De Garage

Heanig An in Zutphen

Na enkele trainingen in Gramsbergen en Lochem, kun je nu ook een cursus volgen in Zutphen. Hiervoor heb ik een geschikte studio gevonden vlak bij de IJssel en het NS-station. Een prachtige, eenvoudige zaal met alle comfort die we nodig hebben. Op 16 juni ben je er welkom voor een stiltedag. Met wandelmogelijkheden langs de IJssel.

Aangepaste prijzen

Met ingang van de zomer gaat de prijs voor de achtweekse cursus omhoog. Particuliere deelnemers betalen voortaan 30 euro meer. Ook is de stiltedag is niet langer bij de cursusprijs inbegrepen. Wel krijgen cursisten korting. Deze prijsstijging is helaas nodig. De oude prijs was gebaseerd op grote groepen. In de praktijk zijn de groepen tegenwoordig kleiner.

Overgangsregeling
Had jij je al opgegeven voor een training of stiltedag? Dan geldt voor jou nog de oude prijs. Voor de komende stiltedag van 16 juni betaal je 40 euro.

Geluidsbestanden

Velen van jullie hebben erom gevraagd; deze zomer duik ik de studio in. In de eerste plaats om een bodyscan en zitmeditatie in te spreken. Zodra deze klaar zijn, kun je ze beluisteren via de website.
In de stilte hoor je meer
'In de stilte hoor je meer' foto: Iris Gerlach

Mindful communiceren 28 juni - 2 juli

Warm aanbevolen. Van 28 juni - 2 juli is er Loenen (Veluwe) een retraite onder leiding van Bart van Melik. Deze retraite oefen je met mindful communiceren. De maaltijden en pauzes zijn in stilte. Bart van Melik Bart van Melik is meditatieleraar en woont in New York. Hij werkt als mindfulness-trainer met gedetineerden en jongeren op openbare scholen. Voor deze …
Meer lezen
mindful communiceren
Heanig An Mindfulness
Individuele trainingen - Open groepen in Hardenberg en Zutphen - Bedrijfstrainingen
lid categorie 1 vmbn
faviconweb


Heanig An Mindfulnes
Judith Kars
Ida Gerhardtsingel 171
7207 CM Zutphen
lid cat. 1 VMBN
06 442 717 32