Communicatie & Mindfulness Zutphen

Communicatie & Mindfulness Zutphen

De Garage - Oude Kanonsdijk 44, Zutphen
Cursus (totaal 4 dagdelen)

Zaterdag 6 juni 2020 9:30 - 16:30 uur
Dinsdag 16 juni 2020 19:30- 22:00 uur
Dinsdag 23 juni 2020 19:30 - 22:00 uur
Mogelijk geef ik een deel van deze training online vanwege corona.

Training mindful communiceren.

Mindful communiceren gaat over bij jezelf blijven en je tegelijkertijd openen voor de ander. Je stemt af op jezelf, en dan pas maak je contact met anderen. Je luistert en je spreekt de waarheid van dat moment. Vertrouwend op wat er opkomt. Doordat je met aandacht met elkaar spreekt en luistert, geeft de cursus vaak nieuwe inzichten over thema's uit je dagelijks leven.

Deze training is geschikt als kennismaking met mindfulness. Heb je al eens een 8-weekse cursus mindfulness. Dan is de training een mooie verdieping. We doen dan echt andere dingen.

Stiltedag Zutphen
Op zaterdag is er tijd om in stilte te wandelen

 

De training is in studio De Garage, 10 minuten lopen vanaf het treinstation. Er is plaats voor acht deelnemers. Op zaterdag gaan we ook naar buiten, omdat afstemmen op jezelf en de omgeving het prettigst gaat in de natuur.

Voor wie?

Deze training is een vervolg op de 8-weekse cursus mindfulness.  Je kan de training ook volgen als je de basiscursus niet hebt gevolgd.

Kosten:

Particulier: 175 euro
Via werkgever: 220 euro
Dit is inclusief lesmateriaal, koffie & thee, en vegan soep van GreenlittleKitchen.

Vergoeding

Soms is vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering. Trainer is lid in categorie 1 van de VMBN. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.