cursus mindfulness Gramsbergen

Cursus Mindfulness Gramsbergen

De Binder 2, Gramsbergen (fysiotherapie De Binder)
Eerstvolgende cursus januari 2020

Maandagavond 19.00 - 21.30 uur
13 jan, 20 jan, 27 jan, 3 feb, 10 feb, 24 feb, 2 mrt, 9 mrt (niet op 17 feb vanwege voorjaarsvakantie)

Inclusief stiltedag: 1 maart 2020 10:00 - 16:00

Last van slecht slapen, piekeren of andere stressklacchten? Heb je wel eens gedacht aan een cursus mindfulness? In acht weken ontdek hoe je anders kunt omgaan met stress.

Inhoud cursus mindfulness Gramsbergen (Hardenberg)

De cursus bestaat uit 8 avonden plus één hele dag. In de les doe je oefeningen die het contact met je lichaam helpen vergroten. Daarnaast onderzoek je je gedachten, je emoties en je gewoonten. Stap voor stap leer je meer over jezelf. Wat zijn stressvolle momenten voor jou? Wat geeft plezier? Welke gewoontes herken je bij jezelf?

Voor wie?

De cursus is bestemd voor deelnemers met stressklachten. Ook mensen met een chronische ziekte of pijn hebben vaak baat bij mindfulness. Om zeker te zijn dat deze cursus mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek met de trainer.

Vergoeding

In een aantal gevallen is een vergoeding mogelijk. Veel aanvullende zorgverzekeringen hebben een aparte vergoeding voor mindfulness. Je kunt ook informeren of je werkgever of het uwv bereid is deze training te vergoeden. Deze training voldoet aan de volgende voorwaarden:

Tarief cursus inclusief één stiltedag

Particulier: 425 euro
Via werkgever of uwv: 595 euro

Deze cursus is inclusief:

  • intakegesprek;
  • 8 lessen van 2,5 uur;
  • deelname aan één stiltedag naar keuze.
  • werkboek en downloads.