cursus mindfulness Zutphen

Cursus Mindfulness Zutphen

De Garage - Oude Kanonsdijk 44 (De Hoven)
Achtweeke cursus vanaf 9 januari 2020

Donderdagavond 19:30 - 22:00 uur
9, 16, 20, 30 januari, 6, 13 en 20 februari, 5 maart.
Stiltedag 16 februari 2020
(Niet op 27 februari vanwege voorjaarsvakantie)

Woon je in Zutphen en heb je interesse in een cursus mindfulness? Geef je op voor een 8-weekse cursus mindfulness bij Heanig An! In acht weken ontdek je hoe jij reageert op stress. Wat kun je doen om stressklachten te voorkomen?

Een training mindfulness in Zutphen, vlak bij het station

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen. We zitten in een sfeervolle studio op loopafstand van het station. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. In de les train je om met milde, open aandacht naar jezelf te kijken. Je doet oefeningen om het contact met je lichaam te verbeteren. Daarnaast onderzoek je je gedachten, je emoties en je gewoonten. Al doende leer je meer over jezelf. Welke situaties geven jou stress en wat geeft je plezier? Hoe merk je dat in je lichaam? En hoe reageer jij dan?

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die wel eens stressklachten heeft. Ook als je een chronische ziekte hebt of pijn kan mindfulness je helpen hiermee om te gaan. Om zeker te zijn dat deze cursus mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek met de trainer.

Vergoeding

Veel aanvullende zorgverzekeringen geven een vergoeding voor deze training mindfulness*. Ben je niet aanvullend verzekerd? Informeer dan of je werkgever of het uwv bereid is de kosten te vergoeden.

*De training valt in de categorie: mindfulness based stress reduction (mbsr). De trainer is categorie-1-lid van de vmbn.

Tarief  cursus+stiltedagStiltedag Zutphen

Particulier: 425 euro

Via werkgever of uwv 595
Deze cursus is inclusief:

  • intakegesprek;
  • 8 lessen van 2,5 uur;
  • deelname aan een stiltedag;
  • werkboek en downloads.