cursus mindfulness Zutphen

Cursus Mindfulness Zutphen

De Garage - Oude Kanonsdijk 44 (De Hoven)
Eerstvolgende training: 15 september 2020

Dinsdagavond 19:30 - 22:00 uur
15, 22 en 29 september, 6, 13 en 27 oktober, 3 en 10 november (Niet tijdens de herfstvakantie )
Stiltedag: zondag 1 november 2020

Woon je in Zutphen en heb je interesse in een cursus mindfulness? Geef je op voor een 8-weekse cursus mindfulness bij Heanig An! In acht weken ontdek je hoe jij reageert op stress. Wat kun je doen om stressklachten te voorkomen?

Een training mindfulness in Zutphen, vlak bij het station

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen. We zitten in een sfeervolle studio op loopafstand van het station. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. In de les train je om met milde, open aandacht naar jezelf te kijken. Je doet oefeningen om het contact met je lichaam te verbeteren. Daarnaast onderzoek je je gedachten, je emoties en je gewoonten. Al doende leer je meer over jezelf. Welke situaties geven jou stress en wat geeft je plezier? Hoe merk je dat in je lichaam? En hoe reageer jij dan?

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die wel eens stressklachten heeft. Ook als je een chronische ziekte hebt of pijn kan mindfulness je helpen hiermee om te gaan. Om zeker te zijn dat deze cursus mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek met de trainer.

Vergoeding

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van deze training. Deze cursus valt onder mindfulness based stress reduction. Kijk hier welke verzekeringen de training vergoeden.
Je kunt ook informeren bij je werkgever of het uwv of zij de training vergoeden.

Tarief  cursus+stiltedagStiltedag Zutphen

Particulier: 425 euro
Via werkgever of uwv prijs op aanvraag.

Deze cursus is inclusief:

  • intakegesprek;
  • 8 lessen van 2,5 uur;
  • deelname aan een stiltedag;
  • werkboek en downloads.