Cursus Mindfulness Deventer

Cursus Mindfulness in Deventer volgen?

Woont u in of nabij Deventer en heeft interesse in een mindfulness cursus in Deventer? Dan bent u bij Heanig An aan het juiste adres! Bij Heanig An leert u met de hulp van mindfulness om beter om te gaan met stress. U doet oefeningen en verkent wat er gebeurt tijdens moeilijke situaties tijdens het dagelijks leven. Wilt u meer weten over wat deze mindfulness cursussen in Deventer van Heanig An voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Mindfulness in Deventer bij Heanig an

Allereerst is het nuttig even stil te staan bij wat Heanig An voor u kan betekenen op het gebied van mindfulness. Tijdens de mindfulness training in Deventer leert u om met beide benen op de grond te staan. Dit kan moeilijk zijn tijdens drukke periodes waarin u veel stress ervaart en er veel op u af komt. Maar mindfulness is meer dan leren omgaan met stress en de drukte van het dagelijks leven. Dankzij mindfulness Deventer leert u uzelf beter kennen. U leert hierdoor anders in het leven te staan.

Door de mindfulness training in Deventer leert u:

  • Anders omgaan met stress
  • Uw lichaam beter kennen
  • Milder te worden voor uzelf
  • Uw grenzen beter te voelen. Wanneer zegt u nee en wanneer zegt u voluit ja?

Wanneer u kiest om een mindfulness training te volgen, kunt u kiezen uit een individuele cursus of een groepscursus. In beide situaties traint u in  wekelijkse bijeenkomsten traint uw aandacht volgens het programma Mindful Based Stress Reductie (MBSR). Tijdens deze acht wekelijkse mindfulness trainingen in Deventer ontdekt u meer over uzelf en over u beter in contact kunt staan met uw lichaam.

Over Heanig On

De mindfulness-trainingen in Deventer van Heanig An worden gegeven door mindfulness-trainer Judith Kars. Maar waar staat de naam Heanig An eigenlijk voor? Heanig an is een uitspraak uit het oosten van ons land en betekent ‘doe kalm aan en laat je niet gek maken’. Dit is dan ook wat Heanig An wil bereiken door middel van de mindfulness trainingen in Deventer. Samen met mindfulness-trainer Judith Kars leert u hoe u tijdens drukke en stressvolle periodes aardig kunt blijven voor uzelf en met beide benen op de grond kunt blijven staan. Mindfulness trainer Judith Kars is opgeleid als mindfulness trainer aan het Radboud UMC, daarnaast volgt ze ook regelmatig bijscholingen. Ze heeft dus alle benodigde kennis in huis om de mindfulness cursus in Deventer te kunnen geven. Deze mindfulness trainingen worden naast in Deventer, ook gegeven in de regio Hardenberg, Coevorden, Zutphen en Lochem.

meer weten over onze trainingen?

Denkt u dat de mindfulness cursus in Deventer van Heanig An u kan helpen om te leren gaan met bijvoorbeeld stress en drukke periodes? Meld u dan aan voor de mindfulness cursus in Deventer door het aanmeldformulier in te vullen. Wilt u meer weten over wat Judith Kars van Heanig An voor u kan betekenen op het gebied van mindfulness in Deventer? Neem dan gerust contact met haar op door het contactformulier in te vullen! Ze kijkt met u wat ze voor u ikan doen.

Of vul het contactformulier in
Stuur je vraag via Whatsapp naar 06 - 442 717 32
Judith@heanig-an.nl