Cursus Mindfulness Hardenberg

Cursus Mindfulness in Hardenberg volgen?

Woon je in de omgeving van Hardenberg? En ben je geïnteresseerd in een cursus mindfulness in Hardenberg? Als je stressklachten hebt, is een cursus mindfulness in Hardenberg bij Heanig An een aanrader. Stressklachten ontstaan als je langere tijd meer van jezelf vraagt dan je aankunt. Trainer Judith Kars van Heanig An is gespecialiseerd in stressklachten. In een training van Heanig An leer je op een andere manier omgaan met stress. Je leert jezelf beter kennen. Ook leer je om op een andere manier te reageren, wanneer er veel van je wordt gevraagd. Heb je vragen over hoe een mindfulness cursus in Hardenberg je kan helpen? Neem gerust contact op met Heanig An!

Mindfulness in Hardenberg

Wat is mindfulness eigenlijk? Mindfulness is een manier om beter om te gaan met stress. In een mindfulness cursus van heanig an leer je oefeningen waarmee je je aandacht traint. Door deze oefeningen word je je beter bewust van wat je denkt en voelt. Tijdens de les oefen je niet alleen, er is ook ruimte om je ervaringen te bespreken. Ook krijg je oefeningen mee voor thuis. Deelnemers zeggen na afloop vaak dat ze zichzelf serieuzer nemen. Een cursus helpt hen zichzelf te accepteren zoals ze zijn.

Door mindfulness Hardenberg leer je:

  • Anders omgaan met stress;
  • Je lichaam beter kennen;
  • Milder te zijn voor jezelf;
  • Je grenzen beter kennen: wanneer zeg je nee en wanneer voluit ja?

Erkend door zorgverzekeraars

De mindfulness cursussen van Heanig An volgen het erkende programma Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR). Dit anti-stressprogramma duurt acht weken. Bij deze cursus mindfulness hoort een stiltedag.

Over Heanig An

Heanig An geeft trainingen mindfulness in de omgeving van Hardenberg, Zutphen en Lochem. Judith Kars heeft de post-academische opleiding tot trainer mindfulness gevolgd aan het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Ze volgt regelmatig bijscholingen en is lid categorie 1 van beroepsvereniging VMBN. Hiernaast werkt ze als tekstschrijver.

Schrijf je in voor de mindfulness cursus in Hardenberg

Heb je interesse in een cursus mindfulness in Hardenberg? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier. Leer vervolgens in acht bijeenkomsten anders omgaan met stress. Mindfulness is een investering voor langere tijd. Heb je vragen over wat Heanig An voor je kan doen op het gebied van mindfulness in Hardenberg? Neem dan gerust contact op!

Of vul het contactformulier in
Stuur je vraag via Whatsapp naar 06 - 442 717 32
Judith@heanig-an.nl