Mindfulness Zutphen

Cursus Mindfulness in Zutphen volgen?

Woon je in de buurt van Zutphen en heb je interesse in Mindfulness? Heanig An Mindfulness biedt verschillende trajecten om mindfulness te beoefenen.

  • 8-weekse basiscursus mindfulness
    Twee keer per jaar organiseert Heanig An een 8-weekse cursus mindfulness. Voor deze cursus is vaak een vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering.
  • bedrijfstrainingen, onderwijs.
  • individueel traject van 8 x 1 uur
  • Onderhoudsdagen

De trainingen zijn gebaseerd op het Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR).

Voor wie?

Mindfulness is geschikt wanneer u stressklachten heeft of stressklachten wilt voorkomen. Stress kan komen door werk wat niet bij u past. Ook uw gezondheid of privé-situatie kan te veel stress geven. Voor mindfulness maakt de oorzaak niet zo veel uit. Het is belangrijker is dat u bereid bent om te oefenen.

Wat houdt een training mindfulness in?
In een training mindfulness leer je om met vriendelijke, open aandacht naar jezelf te kijken. Hiervoor doe je door allerlei aandachtsoefeningen. De rest van de training leer je meer over het ontstaan stress, en krijg je inzicht in hoe jij omgaat met stressvolle situaties.

Mindfulnes in Zutphen Heanig An

Heanig An mindfulness is een initiatief van Judith Kars. Zij beoefent ruim twintig jaar meditatie. In 2018 rondde ze de postacademische opleiding af tot trainer Mindfulness aan het Radboud-UMC. Naast cursussen Zutphen geeft ze ook open groepen in Hardenberg. Judith is lid categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN. Jaarlijks volgt ze retraites en bijscholingen. Hiernaast werkt ze als tekstschrijver eenvoudig Nederlands.

 

 

Of vul het contactformulier in
Stuur je vraag via Whatsapp naar 06 - 442 717 32
Judith@heanig-an.nl