Mindfulness Zutphen

Mindfulness in Zutphen

Woon je in de buurt van Zutphen en heb je interesse in Mindfulness? Heanig An Mindfulness biedt verschillende mogelijkheden:

Voor wie?

Mindfulness is geschikt wanneer u stressklachten heeft of stressklachten wilt voorkomen. Stress kan komen door werk wat niet bij u past. Ook uw gezondheid of privé-situatie kan te veel stress geven. Voor mindfulness maakt de oorzaak niet zo veel uit. Het is belangrijker is dat u bereid bent om te oefenen.

Wat houdt een training mindfulness in?
In een training mindfulness leer je om met vriendelijke, open aandacht naar jezelf te kijken. Dit doe je middels aandachtsoefeningen. Daarnaast leer je over het ontstaan stress, en krijg je inzicht in hoe jij omgaat met stressvolle situaties.

Relax To Go

Onder de vlag Relax To Go biedt Heanig An laagdrempelige groepstrainingen aan. Deze trainingen zijn geschikt voor volwassenen of jongeren. Ze zijn speelser dan de cursus mindfulness en de meditaties duren veel korter. De training volgt het programma van het lineage project in New York. Het programma helpt deelnemers om te ontspannen, meer te focussen en makkelijker te spreken over emoties en situaties.