Cursus Mindfulness Deventer

Cursus Mindfulness in Deventer volgen?

Woont u in of nabij Deventer en heeft interesse in een mindfulness cursus? Bij Heanig An leert u met de hulp van mindfulness beter omgaan met stress. U doet oefeningen en verkent wat er gebeurt tijdens moeilijke situaties tijdens het dagelijks leven. Wilt u meer weten over wat deze mindfulness cursussen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

Mindfulness bij Heanig an

In een training mindfulness leert u uzelf beter kennen. Verschillende oefeningen om een milde, open aandacht te trainen. Sommige oefeningen helpen het contact met uw lichaam te verbeteren. Andere helpen  ontdekken hoe u regeert op stressvolle situaties, maar ook op mooie gebeurtenissen. 

Door de mindfulness training in Deventer leert u:

  • Anders omgaan met stress
  • Uw lichaam beter kennen
  • Milder kijken naar uzelf
  • Uw grenzen kennen. Wanneer zegt u nee en wanneer zegt u voluit ja?

Wanneer u kiest om een mindfulness training te volgen, kunt u kiezen uit een individuele cursus of een groepscursus. In beide situaties traint u in  wekelijkse bijeenkomsten traint uw aandacht volgens het programma Mindful Based Stress Reductie (MBSR).  
Heanig An kan inhouse trainingen verzorggen

Mindfulness in Deventer:

Op dit moment biedt Heanig An alleen bedrijfstrainingen in Deventer. U kunt zich wel aanmelden voor een open groep in ZutphenCursus Zutphen.Werknemers leren anders omgaan met stress. Dit kan in een klassieke cursus mbsr, maar ook in een aangepaste vorm. m

Meer weten over mijn trainingen?

Denkt u dat de mindfulness cursus in Deventer van Heanig An u kan helpen om te leren gaan met bijvoorbeeld stress en drukke periodes? Meld u dan aan voor de mindfulness cursus in Deventer door het aanmeldformulier in te vullen. Wilt u meer weten over wat Judith Kars van Heanig An voor u kan betekenen op het gebied van mindfulness in Deventer? Neem dan gerust contact met haar op door het contactformulier in te vullen! Ze kijkt met u wat ze voor u ikan doen.