Mindfulness in Hardenberg

Cursus Mindfulness Hardenberg

Cursus Mindfulness in Hardenberg

Ben je geïnteresseerd in mindfulness en woon je in de omgeving van Hardenberg? Heanig An geeft cursussen mindfulness in de omgeving van Hardenberg. Mindfulness helpt als je stressklachten krijgt. Deze ontstaan vaak als je langere tijd meer van jezelf vraagt dan je aankunt. Je krijgt pijn in je lichaam, gaat bijvoorbeeld meer piekeren of wordt onrustig. In een training van Heanig An leer je op een andere manier omgaan met stress. Heb je vragen over hoe een mindfulness cursus in Hardenberg je kan helpen? Neem gerust contact op met Heanig An!

Cursus mindfulness in Hardenberg

Een groepscursus bestaat uit acht bijeenkomsten van tweeënhalf uur. Daarin leer je oefeningen waarmee je een vriendelijke, open aandacht traint. Dat maakt je je meer bewust van wat je allemaal denkt en voelt.  Tijdens de les oefen je niet alleen, er is ook ruimte om je ervaringen te bespreken. Ook krijg je oefeningen mee voor thuis.

Erkend door zorgverzekeraars

De mindfulness-cursussen van Heanig An voldoen aan de voorwaarden van aanvullende zorgpolissen: de trainingen volgen het programma Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR). Trainer Judith Kars is lid categorie 1 van de VMBN.

Heanig An geeft trainingen mindfulness in de omgeving van Hardenberg, Zutphen en Lochem. Judith Kars heeft de post-academische opleiding tot trainer mindfulness gevolgd aan het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Ze volgt regelmatig bijscholingen en is lid categorie 1 van beroepsvereniging VMBN.

Schrijf je in voor de mindfulness cursus in Hardenberg

Schrijf je in voor een training. Dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mindfulness is een investering voor langere tijd. Heb je vragen over wat Heanig An voor je kan doen op het gebied van mindfulness in Hardenberg? Neem dan gerust contact op!