cursus mindfulness Zutphen

Cursus Mindfulness Zutphen

De Garage - Oude Kanonsdijk 44 (De Hoven)
Eerstvolgende training: 11 januari 2022

Dinsdagavond 19:30 - 22:00 uur
11 jan, 18 jan, 25 jan, 1 feb, 8 feb, 15 feb, 22 feb, 8 mrt
Stiltedag zondag 20 februari van 10.00 tot 16.00 uur

Woon je in Zutphen en heb je interesse in een cursus mindfulness? Geef je op voor een 8-weekse cursus mindfulness bij Heanig An! In acht weken ontdek je hoe jij reageert op stress. Wat kun je doen om stressklachten te voorkomen?

Een training mindfulness in Zutphen, vlak bij het station

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen. We zitten in een sfeervolle studio op loopafstand van het station. In een kleine groep (maximaa15 deelnemers) ontdek je nieuwe mogelijkheden om met lastige situaties om te gaan. Je oefent om met aandacht te zijn bij alles wat je ervaart. Zonder meteen te oordelen. Hierdoor laat je je in het dagelijks leven minder meeslepen door je gedachten en gevoelens. Het maakt je ook milder voor jezelf. Thuis oefen je ook. Zo'n 30 tot 45 minuten per dag. In de les is tijd om je ervaringen te bespreken.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die wel eens stressklachten heeft. Ook als je een chronische ziekte hebt of pijn kan mindfulness je helpen hiermee om te gaan. Om zeker te zijn dat deze cursus mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek met de trainer.

Vergoeding

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van deze training. Deze cursus valt onder mindfulness based stress reduction. Kijk hier welke verzekeringen de training vergoeden.
Je kunt ook informeren bij je werkgever of het uwv of zij de training vergoeden.

Tarief  cursus+stiltedagStiltedag Zutphen

Particulier: 425 euro
Via werkgever of uwv prijs op aanvraag.

Deze cursus is inclusief:

  • intakegesprek;
  • 8 lessen van 2,5 uur;
  • deelname aan een stiltedag;
  • werkboek en downloads.