Mindfulness cursus Zutphen

Mindfulness cursus Zutphen

De Garage - Oude Kanonsdijk 44 (De Hoven)
Eerstvolgende training mindfulness in 2023

Dinsdagavond 19:30 - 22:00 uur
10 jan, 17 jan, 24 jan, 31 jan, 7 feb, 14 feb, 21 feb,  7 mrt

Stiltedag op zondag 19 februari 2023

Woon je in de omgeving van Zutphen en voel jij je vaak gejaagd of pieker je veel? Geef je op voor een 8-weekse cursus mindfulness bij Heanig An! In acht weken ontdek je hoe jij reageert op stress. En vooral hoe je klachten door stress kunt voorkomen.

Mindfulness op loopafstand van Station Zutphen

De Garage, op loopafstand van station Zutphen

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen. Daarnaast ben je welkom op een stiltedag. We zitten in een sfeervolle studio op loopafstand van het station. In een kleine groep ontdek je nieuwe mogelijkheden om met lastige situaties om te gaan. Je oefent om met aandacht te zijn bij alles wat je ervaart. Zonder meteen te oordelen. Hierdoor laat je je in het dagelijks leven minder meeslepen door je gedachten en gevoelens. Daarnaast doen we oefeningen om beter in je lijf te komen. Thuis oefen je ook, liefst elke dag. Denk daarbij aan een halfuurtje tot drie kwartier.
In de praktijk merk ik dat mensen door de training milder worden voor zichzelf en zichzelf meer waarderen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die wel eens stressklachten heeft. Ook als je een chronische ziekte hebt of pijn, kan mindfulness je helpen hiermee om te gaan. Om zeker te zijn dat deze cursus mindfulness bij jou past, krijg je vooraf een intakegesprek.

Vergoeding

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden een deel van deze training. Deze cursus valt onder mindfulness based stress reduction. Kijk hier welke verzekeringen de training vergoeden.
Je kunt ook informeren bij je werkgever of het uwv of zij de training vergoeden.

Tarief  cursus+stiltedag*Stiltedag Zutphen

Particulier: 395 euro
Via werkgever: 455 euro

Deze cursus is inclusief:

  • intakegesprek;
  • 8 lessen van 2,5 uur;
  • deelname aan een stiltedag;
  • werkboek en downloads.