Heanig An

Over mij

Judith Kars Heanig An MindfulnessTrainer Judith Kars:

‘Heanig an' is een uitdrukking uit Oost-Nederland. Het betekent 'Doe kalm aan en laat je niet gek maken.' Dit is precies wat ik met Heanig An wil bieden. Een cursus mindfulness helpt om beter om te gaan met stress. Je leert jezelf echt kennen. En je leert vriendelijker te worden. Mijn aanpak is nuchter en recht uit het hart. Mindfulness leer je door regelmatig te oefenen. Daarom organiseer ik regelmatig groepen met open inschrijving. Deze groepen probeer ik zo betaalbaar mogelijk te houden.

Opleiding

Ik heb de opleiding tot mindfulness-trainer gevolgd aan het UMC Radboud in Nijmegen. Bewust heb ik gekozen voor een wetenschappelijke trainersopleiding. Er bestaan zoveel verhalen over mindfulness. Ik wil deelnemers eerlijk informeren over het effect van de training. Ieder jaar volg ik bijscholing. Dit doe ik bij het Centrum voor Mindfulness Amsterdam, het Instituut voor Mindfulness en het Radboud UMC Nijmegen.

Meditatie

Dankbaar ben ik voor de lessen van de meditatieleraren Thich Nhat Hanh en Ton Lathouwers. Beiden heb ik eind jaren '90 leren kennen. Thich Nhat Hanh is een van de grondleggers van mindfulness in het westen. Dankzij Ton Lathouwers - en Louise Kleinherenbrink - is er een wereld voor me opengegaan. Tijdens zijn lezingen en gesprekken weet hij me altijd weer in mijn hart te raken.

Gewone taal

Naast mijn werk als trainer, werk ik als tekstschrijver en redacteur. Ik geef advies en begeleiding in toegankelijke taal. Meer hierover kun je vinden op: ingewonetaal.nl

En verder...

...woon ik in Zutphen. Ik ben opgegroeid in Gramsbergen. Voor mijn gevoel kom ik elke keer thuis, als ik trainingen geef in Hardenberg/Gramsbergen

Meer weten?

Ontvang de Nieuwsbrief:

Opleiding Mindfulness trainer

"Geef jezelf de ruimte" foto: Iris Gerlach

Of vul het contactformulier in
Stuur je vraag via Whatsapp naar 06 - 442 717 32
Judith@heanig-an.nl